Hoe krijg ik meer zelfrespect?

Zelfrespect heeft niets te maken met egoïsme.  Het ontstaat als je eerlijk kunt zijn over wie je bent, als je doet wat je echt belangrijk vindt.  Veel mensen hebben (zonder dat ze er ooit echt over nadenken) een gebrek aan zelfrespect. Men leeft zijn leven op een manier die bepaald wordt door “wat hoort” of “waar anderen hun goedkeuring aan geven”.

Over Oudervervreemding

Na een scheiding zie je je kinderen minder. Zeker als de kinderen vooral bij hun moeder wonen en jij de vader bent, maar ook bij een zo eerlijk mogelijke verdeling wordt het contact anders. Je ziet elkaar niet meer dagelijks.

Beter een panty in je ladder dan een ladder in je panty

Natuurlijk is dit een onzin titel, maar je snapt dat het gaat over Ladders in een panty. Niks zo irritant dat jij zo enorm je best hebt gedaan om die nieuwe panty aan te trekken en dan ineens op een feestje ontdekje dat er toch een ladder is in gekomen. Helemaal voorkomen lukt natuurlijk niet, maar we kunnen je wel tips geven hoe je langer met je Panty kunt doen zonder er een ladder erin te krijgen.

Vreselijk….naar de sauna

Relatieproblemen ontstaan vaak omdat er onvoldoende gepraat wordt. De ander weet niet wat jij prettig vindt, de ander weet niet waar jij een gruwelijke hekel aan hebt. Over het algemeen is het handig als er rustig wordt gesproken, zeker als er kinderen van meegenieten.

File Stress voorkom je door

De vakantie is al eeuwig voorbij, althans zo lijkt het. Elke dag spring je je auto in en nog geen 5 minuten later sluit je achteraan in de rij genaamd: File. Je luistert naar de radio en hoort daar je snelweg voorbij komen met een enorm vervelend getal qua vertraging.

Kraan doorspoelen na vakantie

Bent u langer dan een week niet thuis geweest? Dan is het verstandig alle koud- en warmwaterkranen een minuut lang te laten doorstromen. Vergeet ook de gevelkraan en tuinslang niet. Laat het water rustig stromen en voorkom dat het water vernevelt.